U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 65% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie HENRI SPORTS V ROUTE D'HUEZ

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Alpe d'Huez om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van HENRI SPORTS V ROUTE D'HUEZ geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Alpe d'Huez.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Alpe d'Huez! Vertrouw op de professionals van de winkel HENRI SPORTS V ROUTE D'HUEZ voor de huur van uw skimateriaal. HENRI SPORTS V ROUTE D'HUEZ staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt HENRI SPORTS V ROUTE D'HUEZ over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Alpe d'Huez mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van HENRI SPORTS V ROUTE D'HUEZ varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel HENRI SPORTS V ROUTE D'HUEZ. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel HENRI SPORTS V ROUTE D'HUEZ u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij HENRI SPORTS V ROUTE D'HUEZ en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Alpe d'Huez.

Adres: Office du Tourisme 38750 Alpe d'Huez
Uur: Maandag-Donderdag : 16:00-19:00 Vrijdag : 15:00-19:00 Zaterdag : 08:30-19:00 Zondag : 08:00-19:00
Gesproken talen: English Français
Diensten:
SKISET Express
Werkplaats / Reparatie
Verhuur sleeën
Verhuur sneeuwschoenen
Verhuur telemarkuitrusting

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal