Informatie Sport Evasion

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Cauterêts om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Sport Evasion geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Cauterêts.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Cauterêts! Vertrouw op de professionals van de winkel Sport Evasion voor de huur van uw skimateriaal. Sport Evasion staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Sport Evasion over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Cauterêts mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Sport Evasion varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Sport Evasion. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Sport Evasion u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Sport Evasion en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Cauterêts.

Adres: 3 Route de Pierrefitte 65110 Cauterets
Uur: Week : 08:00-19:00 Weekend : 08:00-19:00

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal