U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 50% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie Skiset Excelsior

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Chamonix om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Skiset Excelsior geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Chamonix.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Chamonix! Vertrouw op de professionals van de winkel Skiset Excelsior voor de huur van uw skimateriaal. Skiset Excelsior staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Skiset Excelsior over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Chamonix mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Skiset Excelsior varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Skiset Excelsior. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Skiset Excelsior u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Skiset Excelsior en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Chamonix.

Adres: 251, chemin Saint Roch 74400 Chamonix Mont Blanc
Uur: Week : 08:30-11:30/15:30-18:00 Weekend : 08:30-12:30/15:00-18:30
Gesproken talen: English Français
Diensten:
Kluisverhuur
Werkplaats / Reparatie
Droogservice
Verhuur sleeën
Verhuur sneeuwschoenen
Verhuur skikleding

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal