U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 65% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie Ski Service Chamois

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Courchevel 1850 om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Ski Service Chamois geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Courchevel 1850.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Courchevel 1850! Vertrouw op de professionals van de winkel Ski Service Chamois voor de huur van uw skimateriaal. Ski Service Chamois staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Ski Service Chamois over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Courchevel 1850 mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Ski Service Chamois varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Ski Service Chamois. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Ski Service Chamois u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Ski Service Chamois en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Courchevel 1850.

Adres: rue Park City 73120 Courchevel 1850
Uur: Maandag-Zondag : 09:00-13:00/14:00-18:00
Gesproken talen: English Espagnol Français Portugues
Diensten:
Levering
Bootfitting
3D-scanner
SKISET Express
Verhuur veiligheidsuitrustingen
Verhuur sleeën

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal