Informatie Noleggio Sci Lo Chalet

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Courmayeur - Plan Chécrouit om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Noleggio Sci Lo Chalet geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Courmayeur - Plan Chécrouit.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Courmayeur - Plan Chécrouit! Vertrouw op de professionals van de winkel Noleggio Sci Lo Chalet voor de huur van uw skimateriaal. Noleggio Sci Lo Chalet staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Noleggio Sci Lo Chalet over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Courmayeur - Plan Chécrouit mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Noleggio Sci Lo Chalet varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Noleggio Sci Lo Chalet. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Noleggio Sci Lo Chalet u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Noleggio Sci Lo Chalet en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Courmayeur - Plan Chécrouit.

Adres: Plan Chécrouit Courmayeur 11017 Morgex
Uur: Maandag-Zondag : 08:00-17:00
Gesproken talen: English Français Italiano
Diensten:
Kluisverhuur
Werkplaats / Reparatie
Droogservice

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal