U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 50% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie Ski Paradies

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Ellmau om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Ski Paradies geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Ellmau.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Ellmau! Vertrouw op de professionals van de winkel Ski Paradies voor de huur van uw skimateriaal. Ski Paradies staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Ski Paradies over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Ellmau mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Ski Paradies varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Ski Paradies. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Ski Paradies u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Ski Paradies en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Ellmau.

Adres: Dorf 37 6352 Ellmau
Uur: Maandag-Zondag : 08:30-12:00/14:00-18:00
Gesproken talen: Deutsch English Nederlands
Diensten:
SKISET Express
Werkplaats / Reparatie
Droogservice

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal