U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 65% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie Général Sports Le Hameau

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Flaine om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Général Sports Le Hameau geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Flaine.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Flaine! Vertrouw op de professionals van de winkel Général Sports Le Hameau voor de huur van uw skimateriaal. Général Sports Le Hameau staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Général Sports Le Hameau over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Flaine mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Général Sports Le Hameau varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Général Sports Le Hameau. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Général Sports Le Hameau u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Général Sports Le Hameau en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Flaine.

Adres: Le Hameau de Flaine 74300 Flaine
Uur: Maandag-Donderdag : 08:30-12:30/14:00-19:00 Vrijdag : 08:30-13:00/14:00-19:00 Zaterdag : 08:30-19:30 Zondag : 08:00-19:00
Gesproken talen: English Espagnol Français
Diensten:
Levering
Bootfitting
Kluisverhuur
Werkplaats / Reparatie
Droogservice

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal