Informatie Extrem Mountain

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Flaine om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Extrem Mountain geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Flaine.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Flaine! Vertrouw op de professionals van de winkel Extrem Mountain voor de huur van uw skimateriaal. Extrem Mountain staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Extrem Mountain over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Flaine mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Extrem Mountain varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Extrem Mountain. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Extrem Mountain u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Extrem Mountain en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Flaine.

Adres: Place du Forum 74300 Flaine
Uur: Maandag-Zondag : 08:30-19:30/08:30-19:00
Gesproken talen: English Français Nederlands
Diensten:
Bootfitting
SKISET Express
Werkplaats / Reparatie
Droogservice
Ski-depot in de winkel

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal