U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 65% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie Cisco Ski Stafal

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Gressoney Stafal om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Cisco Ski Stafal geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Gressoney Stafal.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Gressoney Stafal! Vertrouw op de professionals van de winkel Cisco Ski Stafal voor de huur van uw skimateriaal. Cisco Ski Stafal staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Cisco Ski Stafal over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Gressoney Stafal mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Cisco Ski Stafal varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Cisco Ski Stafal. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Cisco Ski Stafal u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Cisco Ski Stafal en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Gressoney Stafal.

Adres: Località Tschaval 50 Sotto Bar Trattoria, di fronte area sosta camper 11020 Gressoney La Trinité
Uur: Week : 08:30-12:00/14:00-17:30 Weekend : 08:30-18:00
Gesproken talen: English Français Italiano
Diensten:
Kluisverhuur
Werkplaats / Reparatie
Droogservice

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal