U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 65% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie Ushuaïa Surf Shop

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation La Mongie om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Ushuaïa Surf Shop geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van La Mongie.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort La Mongie! Vertrouw op de professionals van de winkel Ushuaïa Surf Shop voor de huur van uw skimateriaal. Ushuaïa Surf Shop staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Ushuaïa Surf Shop over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp La Mongie mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Ushuaïa Surf Shop varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Ushuaïa Surf Shop. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Ushuaïa Surf Shop u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Ushuaïa Surf Shop en profiteer van een korting tot 40% in skiresort La Mongie.

Adres: 222 boulevard Pic du Midi 65200 La Mongie
Uur: Week : 08:45-18:00 Weekend : 08:45-18:30
Gesproken talen: English Espagnol Français
Diensten:
Werkplaats / Reparatie
Droogservice
Verhuur veiligheidsuitrustingen
Verhuur lawine-airbags
Verhuur sleeën
Verhuur sneeuwschoenen

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal