U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 65% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie Olympic Sports les Eucherts

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation La Rosière / Eucherts om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Olympic Sports les Eucherts geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van La Rosière / Eucherts.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort La Rosière / Eucherts! Vertrouw op de professionals van de winkel Olympic Sports les Eucherts voor de huur van uw skimateriaal. Olympic Sports les Eucherts staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Olympic Sports les Eucherts over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp La Rosière / Eucherts mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Olympic Sports les Eucherts varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Olympic Sports les Eucherts. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Olympic Sports les Eucherts u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Olympic Sports les Eucherts en profiteer van een korting tot 40% in skiresort La Rosière / Eucherts.

Adres: Place des Eucherts 73700 La Rosière 1850
Uur: Maandag-Zondag : 08:30-19:30
Gesproken talen: Deutsch English Espagnol Français Italiano Russian
Diensten:
Levering
Bootfitting
Werkplaats / Reparatie
Droogservice
Ski-depot in de winkel

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal