U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 65% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie Rolling Snow - Centre

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation La Rosière om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Rolling Snow - Centre geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van La Rosière.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort La Rosière! Vertrouw op de professionals van de winkel Rolling Snow - Centre voor de huur van uw skimateriaal. Rolling Snow - Centre staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Rolling Snow - Centre over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp La Rosière mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Rolling Snow - Centre varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Rolling Snow - Centre. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Rolling Snow - Centre u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Rolling Snow - Centre en profiteer van een korting tot 40% in skiresort La Rosière.

Adres: Le Grand Paradis La Rosiere 73700 Montvalezan
Uur: Maandag-Zondag : 08:30-19:00
Gesproken talen: English Français

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal