U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 65% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie The Hub Les Gets

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Les Gets om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van The Hub Les Gets geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Les Gets.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Les Gets! Vertrouw op de professionals van de winkel The Hub Les Gets voor de huur van uw skimateriaal. The Hub Les Gets staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt The Hub Les Gets over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Les Gets mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van The Hub Les Gets varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel The Hub Les Gets. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel The Hub Les Gets u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij The Hub Les Gets en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Les Gets.

Adres: 21 Route du Front de Neige 74260 Les Gets
Uur: Maandag-Zondag : 08:30-19:30
Gesproken talen: English Français
Diensten:
3D-scanner

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal