U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 65% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie Rosaël Sports - Reberty 2000

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Les Ménuires om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Rosaël Sports - Reberty 2000 geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Les Ménuires.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Les Ménuires! Vertrouw op de professionals van de winkel Rosaël Sports - Reberty 2000 voor de huur van uw skimateriaal. Rosaël Sports - Reberty 2000 staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Rosaël Sports - Reberty 2000 over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Les Ménuires mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Rosaël Sports - Reberty 2000 varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Rosaël Sports - Reberty 2000. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Rosaël Sports - Reberty 2000 u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Rosaël Sports - Reberty 2000 en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Les Ménuires.

Adres: Hôtel Kaya - 486 rue des Cimes Reberty 2000 - Les Ménuires 73440 Les Belleville
Uur: Week : 08:30-13:00/15:30-19:00 Weekend : 08:30-19:30
Gesproken talen: Deutsch English Espagnol
Diensten:
Levering
3D-scanner
Kluisverhuur
Werkplaats / Reparatie
Droogservice
Kledingboetiek
Verhuur sleeën
Verhuur sneeuwschoenen

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal