U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 65% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie Espacegliss 2

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Méribel Centre - Les Allues om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Espacegliss 2 geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Méribel Centre - Les Allues.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Méribel Centre - Les Allues! Vertrouw op de professionals van de winkel Espacegliss 2 voor de huur van uw skimateriaal. Espacegliss 2 staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Espacegliss 2 over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Méribel Centre - Les Allues mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Espacegliss 2 varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Espacegliss 2. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Espacegliss 2 u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Espacegliss 2 en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Méribel Centre - Les Allues.

Adres: Batiment le Tremplin - La Chaudanne 73550 MERIBEL
Uur: Maandag-Zondag : 08:30-19:30
Gesproken talen: English Français
Diensten:
Kluisverhuur
Werkplaats / Reparatie
Ski-depot in de winkel
Kledingboetiek
Verhuur veiligheidsuitrustingen
Verhuur lawine-airbags
Verhuur sleeën
Verhuur sneeuwschoenen

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal