U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 50% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie Allais Ski Le France SKISET

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Plagne Centre om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Allais Ski Le France SKISET geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Plagne Centre.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Plagne Centre! Vertrouw op de professionals van de winkel Allais Ski Le France SKISET voor de huur van uw skimateriaal. Allais Ski Le France SKISET staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Allais Ski Le France SKISET over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Plagne Centre mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Allais Ski Le France SKISET varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Allais Ski Le France SKISET. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Allais Ski Le France SKISET u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Allais Ski Le France SKISET en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Plagne Centre.

Adres: Immeuble Le France - BP 63 73210 La Plagne
Uur: Week : 08:30-12:00/15:00-18:30 Weekend : 08:30-18:30
Gesproken talen: English Français
Diensten:
Bootfitting
Werkplaats / Reparatie
Droogservice

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal