U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 65% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie Bad Guys Ski & Snowboardshop

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Riederalp om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Bad Guys Ski & Snowboardshop geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Riederalp.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Riederalp! Vertrouw op de professionals van de winkel Bad Guys Ski & Snowboardshop voor de huur van uw skimateriaal. Bad Guys Ski & Snowboardshop staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Bad Guys Ski & Snowboardshop over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Riederalp mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Bad Guys Ski & Snowboardshop varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Bad Guys Ski & Snowboardshop. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Bad Guys Ski & Snowboardshop u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Bad Guys Ski & Snowboardshop en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Riederalp.

Adres: Bahnhofstrasse 6 3987 Riederalp
Uur: Maandag-Zondag : 09:00-18:00
Gesproken talen: Deutsch English

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal