U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 50% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie Les Mélèzes Snow Shop

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Risoul om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Les Mélèzes Snow Shop geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Risoul.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Risoul! Vertrouw op de professionals van de winkel Les Mélèzes Snow Shop voor de huur van uw skimateriaal. Les Mélèzes Snow Shop staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Les Mélèzes Snow Shop over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Risoul mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Les Mélèzes Snow Shop varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Les Mélèzes Snow Shop. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Les Mélèzes Snow Shop u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Les Mélèzes Snow Shop en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Risoul.

Adres: Les Mélèzes - Bât. A 05600 Risoul
Uur: Week : 08:45-19:00 Weekend : 08:30-19:30
Gesproken talen: English Espagnol Français Italiano
Diensten:
Bootfitting
3D-scanner
SKISET Express
Verkoop skipassen
Werkplaats / Reparatie
Droogservice
Ski-depot in de winkel
Verhuur veiligheidsuitrustingen
Verhuur sleeën
Verhuur sneeuwschoenen
Verhuur telemarkuitrusting

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal