Informatie Le Crêt de la grange

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Saint Jean d'Arves om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Le Crêt de la grange geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Saint Jean d'Arves.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Saint Jean d'Arves! Vertrouw op de professionals van de winkel Le Crêt de la grange voor de huur van uw skimateriaal. Le Crêt de la grange staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Le Crêt de la grange over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Saint Jean d'Arves mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Le Crêt de la grange varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Le Crêt de la grange. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Le Crêt de la grange u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Le Crêt de la grange en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Saint Jean d'Arves.

Adres: La Chal 73530 St Jean d'Arves
Uur: Maandag-Vrijdag : 08:30-19:00 Zaterdag : 08:30-19:30 Zondag : 08:30-19:00
Gesproken talen: English Français
Diensten:
Levering
Bootfitting
Werkplaats / Reparatie
Droogservice
Kledingboetiek
Verhuur sneeuwscooters
Verhuur sleeën
Verhuur sneeuwschoenen
Verhuur telemarkuitrusting

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal