U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 65% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie Sainte Foy Sports I

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Sainte Foy en Tarentaise om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Sainte Foy Sports I geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Sainte Foy en Tarentaise.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Sainte Foy en Tarentaise! Vertrouw op de professionals van de winkel Sainte Foy Sports I voor de huur van uw skimateriaal. Sainte Foy Sports I staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Sainte Foy Sports I over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Sainte Foy en Tarentaise mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Sainte Foy Sports I varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Sainte Foy Sports I. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Sainte Foy Sports I u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Sainte Foy Sports I en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Sainte Foy en Tarentaise.

Adres: Résidence les Fermes de Sainte Foy 73640 Ste Foy en Tarentaise
Uur: Maandag-Zondag : 09:30-13:30
Gesproken talen: English Espagnol Français American
Diensten:
Levering
Bootfitting
3D-scanner
Werkplaats / Reparatie
Kledingboetiek
Verhuur veiligheidsuitrustingen
Verhuur lawine-airbags
Verhuur sleeën
Verhuur sneeuwschoenen

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal