Informatie Philippe Sports

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Serre Chevalier om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Philippe Sports geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Serre Chevalier.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Serre Chevalier! Vertrouw op de professionals van de winkel Philippe Sports voor de huur van uw skimateriaal. Philippe Sports staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Philippe Sports over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Serre Chevalier mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Philippe Sports varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Philippe Sports. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Philippe Sports u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Philippe Sports en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Serre Chevalier.

Adres: Centre commercial de l'Aravet 05240 Serre Chevalier
Uur: Week : 08:00-19:00 Weekend : 08:00-19:00
Gesproken talen: English
Diensten:
Kluisverhuur
Werkplaats / Reparatie
Droogservice
Verhuur sneeuwscooters
Verhuur fatbikes
Verhuur sleeën
Verhuur sneeuwschoenen

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal