Informatie Régis Sports 4 Briançon

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Briançon om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Régis Sports 4 Briançon geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Briançon.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Briançon! Vertrouw op de professionals van de winkel Régis Sports 4 Briançon voor de huur van uw skimateriaal. Régis Sports 4 Briançon staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Régis Sports 4 Briançon over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Briançon mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Régis Sports 4 Briançon varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Régis Sports 4 Briançon. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Régis Sports 4 Briançon u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Régis Sports 4 Briançon en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Briançon.

Adres: 7 avenue René Froger 05100 Briançon
Uur: Maandag-Zondag : 09:00-12:00/15:00-18:00
Gesproken talen: Deutsch English Français Italiano Nederlands
Diensten:
Kluisverhuur
Werkplaats / Reparatie
Droogservice
Ski-depot in de winkel

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal