Informatie RoBo Ski&Snow Villeneuve Jardin Alpin

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Serre Chevalier om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van RoBo Ski&Snow Villeneuve Jardin Alpin geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Serre Chevalier.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Serre Chevalier! Vertrouw op de professionals van de winkel RoBo Ski&Snow Villeneuve Jardin Alpin voor de huur van uw skimateriaal. RoBo Ski&Snow Villeneuve Jardin Alpin staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt RoBo Ski&Snow Villeneuve Jardin Alpin over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Serre Chevalier mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van RoBo Ski&Snow Villeneuve Jardin Alpin varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel RoBo Ski&Snow Villeneuve Jardin Alpin. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel RoBo Ski&Snow Villeneuve Jardin Alpin u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij RoBo Ski&Snow Villeneuve Jardin Alpin en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Serre Chevalier.

Adres: Le Jardin Alpin 05240 La Salle
Uur: Maandag-Donderdag : 08:30-18:00 Vrijdag-Zondag : 08:30-18:30
Gesproken talen: Deutsch English Espagnol Français Italiano Nederlands American
Diensten:
Kluisverhuur
Werkplaats / Reparatie
Droogservice
Verhuur sleeën
Verhuur sneeuwschoenen

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal