Informatie Régis 5 Monêtier

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Serre Chevalier Monêtier om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Régis 5 Monêtier geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Serre Chevalier Monêtier.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Serre Chevalier Monêtier! Vertrouw op de professionals van de winkel Régis 5 Monêtier voor de huur van uw skimateriaal. Régis 5 Monêtier staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Régis 5 Monêtier over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Serre Chevalier Monêtier mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Régis 5 Monêtier varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Régis 5 Monêtier. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Régis 5 Monêtier u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Régis 5 Monêtier en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Serre Chevalier Monêtier.

Adres: Route de Grenoble - Immeuble Alpazur 05220 MONETIER LES BAINS
Uur: Maandag-Donderdag : 08:30-09:30/17:00-18:30 Vrijdag : 08:30-09:30/14:00-19:00 Weekend : 08:00-13:00/14:00-19:00
Gesproken talen: English Français Italiano
Diensten:
Kluisverhuur
Werkplaats / Reparatie
Ski-depot in de winkel

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal