U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 65% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie Skiset Kalinda

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Tignes 1800 - les Boisses om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Skiset Kalinda geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Tignes 1800 - les Boisses.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Tignes 1800 - les Boisses! Vertrouw op de professionals van de winkel Skiset Kalinda voor de huur van uw skimateriaal. Skiset Kalinda staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Skiset Kalinda over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Tignes 1800 - les Boisses mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Skiset Kalinda varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Skiset Kalinda. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Skiset Kalinda u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Skiset Kalinda en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Tignes 1800 - les Boisses.

Adres: Résidence Kalinda 73320 TIGNES
Uur: Week : 08:30-12:00/15:00-19:00 Weekend : 08:30-19:00
Gesproken talen: English Espagnol Français
Diensten:
Bootfitting
Werkplaats / Reparatie
Ski-depot in de winkel
Kledingboetiek
Verhuur sleeën
Verhuur sneeuwschoenen

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal