U heeft een promo-code?
Skiverhuur
gedurende het hele jaar maximaal 50% korting
Groepsaanbieding
5 tot 10% EXTRA korting vanaf 4 personen

Informatie Jackie Sports

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistation Valmeinier om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt!

De professionals van Jackie Sports geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van Valmeinier.

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Valmeinier! Vertrouw op de professionals van de winkel Jackie Sports voor de huur van uw skimateriaal. Jackie Sports staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van de verhuur van ski's beschikt Jackie Sports over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skidorp Valmeinier mogelijk zijn, te beoefenen. Het aanbod van Jackie Sports varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Jackie Sports. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Jackie Sports u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Jackie Sports en profiteer van een korting tot 40% in skiresort Valmeinier.

Adres: Immeuble Le Chalet 73450 Valmeinier
Uur: Week : 09:00-19:00 Zaterdag : 09:00-20:00 Zondag : 08:30-19:00
Gesproken talen: English Espagnol Français Italiano
Diensten:
Kluisverhuur
Werkplaats / Reparatie
Droogservice
Ski-depot in de winkel
Kledingboetiek
Verhuur sleeën
Verhuur sneeuwschoenen

Spitsuren:

8h 11h 14h 17h 20h
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Off-hours
Gemiddeld overvolle
Rush-hours
1. De laagste prijzen van de markt
2. Geselecteerde winkels in heel Europa
3. Recent materiaal